Augalų Žaizdos Agentas Vaisius Medžio, Hermetikas, Tepinėlis Agentas Skiepų Žievės Remonto Medžių Genėjimas Gruntas _WK

Nauja prekė

€13.21

€20.32

-35%

Žymos:

augalų skiepijimas, sterkas, cut, paste, automobilio savininkas sav dizainas, valgomieji vaisiai skystis, figų medžio sėklos, medžio apdaila, skiepų medis, eglių sėklos, makiažas plovimo

Augalų Žaizdos Agentas Vaisius Medžio, Hermetikas, Tepinėlis Agentas Skiepų Žievės Remonto Medžių Genėjimas Gruntas _WK Aprašymas:

Savybės:

1. Pareigos: Šios medžių genėjimas gruntas gali veiksmingai ir greitai remontas, medžio žaizdas, ir ji gali sumažinti maistinių medžiagų, medžio ir vandens netekimas, anti-kreko.

2. Patvarus Dizainas: filmas formavimas suteikė žaizdos pasta yra greitas žaizdos, iš medžio, ir ji negali būti nuplauti lietingą dieną.

3. Praktiška: Po naudojant medžio žaizdos pasta, paviršiaus džiuvimo laikas skiriasi priklausomai nuo klimatinių sąlygų įvairiose vietose, kurios paprastai trunka 2-4 valandas pastą ant paviršiaus, kad išdžiūtų.Jei paviršius yra ne sausas, dėl laiko, tai turėtų būti papildyti, jei lietus.

4. Platus Pritaikymas: Po transplantacijos ir transportavimo medžių augimo laikotarpį, medžio žaizdos pasta gali būti naudojama įvairių laikotarpių medžių.

5. Naudojimo nurodymai: Tepkite agentas tolygiai žaizdos tiesiogiai su teptuku.Jei pjūvis skersinis, 100-200 kamieno žaizdas, kurio skersmuo apie 10cm/3.94 in(apie) gali būti taikomas, naudojant šį produktą 100 g.Prašome maišykite pasta tolygiai, prieš naudojant jį.

Skelbimas:

1. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Tipas: Medžių Žaizdos Remonto Tepinėlio Agentas

Grynasis kiekis: 600g

Tinkamumo laikas: 2 metai

Pareigos: remonto medžio žaizdos, kovos su kreko

Komplektą Sudaro:

1 x Medžio Žaizdos Remonto Tepinėlio Agentas

Panašūs produktai