Derliaus Kontrastas geometrinis lapų dykumos nacionalinės vėjo, skara Moterų ilgas šilko skara atspalvį kelionės didelis šalikas

Nauja prekė

€9.36

€9.86

-6%

Žymos:

moterų ilgas rankovėmis šilko pižama, moteriški šalikas šilkinis kailis, moterų ilgas įkrovos kaklaraištis derliaus, ilgai zawalcowany kimono derliaus šilko, suknelė instahot vyriški ilgomis rankovėmis šilko, moterų ilgas padalinta šilko sijonas, leopard " šilko skara derliaus, moterų ruoželiniu šilko skara derliaus, didelis ilgas šilko šalikas, vyriški ilgomis rankovėmis viršūnes šilko

Sveiki!

Jūs galite maišyti skirtingų stilių ryšiai mūsų parduotuvėje.Prašome patarti prekės Nr. arba įdėti į krepšelį po to, kai jūs pasirinkite!

Didmeninė ir kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mūsų pardavimo, prekybos vadybininkas, ar siųsti elektroninius laiškus.Thx!

Informacija ir nuotraukos taip:

Pavadinimas: Pledas Pashmina

Būklė: visiškai naujas, Rankų darbo

*****Dėl audinio lankstumą, gali +2cm arba -2cm skirtumas******

Skelbimas:

1) Dėl šviesos ryškumą ir vaizdo kamera priežasties, ten gal šiek tiek spalvų skirtumas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

2) Ekonomikos pristatymas yra Kinija Paštu registruotu oro paštu.Įprastomis sąlygomis, nes tai ekonomikos laivybos, ji yra apskaičiuota, kad atvyksta iš 25-55 dienų.Jei jums reikia greičiau pristatymo, prašome pasirinkti, Pristatymas pagal "E-paketinio, EMS, DHL ar kitų Express Shipping", kai užsakymą .Ačiū!

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Grąžinimo politika

Visos prekės yra dvigubai patikrinti ir gerai supakuoti iki išsiuntimo, tačiau, jei esate nepatenkinti prekių grąžinimas yra priimtas per 7 dienas po to, kai gaunate prekes.Galite grįžti greitai keistis ar mes galime grąžinti mokėjimo jums.Prašome grąžinti per 7 dienas nuo įsigijimo, nr. grąžinimo ar keitimo bus priimami afer 7 dienų.Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime visą sumą jums.Mokesčių grąžinimo turėtų būti atsakingas už klientų.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų #1 prioritetas.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes padarė gauti savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikia paslaugų, bei klientų pasitenkinimo garantija.Taigi, prašome ne tik atostogų, bet neigiamas arba atidaryti ginčą, susisiekite su mumis.Mes pasistengsime atsakyti per 24 Valandas nuo gavimo savo el. pašto adresą ir padėti jums spręsti kokių nors problemų ar klausimų, kurie jums gali turėti.Jūsų išankstinio patvirtinimo gavęs elementus ir teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi mūsų.

Apdaila Kutai
kilmės vieta Kinija
Dydis 180*100cm
Šalikai Ilgis 180Cm
Apdorojimo Būdas Žakardiniai Audiniai
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Spausdinti
Laivų, Iš Kinija
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Medvilnės
Pristatymo Laikas Pasirengę į Laivą
Kaklaskarės Tipo šalikas
Prekės Pavadinimas extaciwin
Elemento Tipas Šalikai
Stilius Mados
sąlyga Nauja
Modelio Numeris šalikas

Panašūs produktai