Slidinėjimas, Pasivažinėjimas Reikmenys Vaikų Dvejopo naudojimo Paspirtuko Patvari ir Atspari Žemai Temperatūrai, Slidinėjimas Priemonė Vaikams

Nauja prekė

€12.22

€22.22

-46%

Žymos:

elektric motoroleris krepšelio, pasivažinėjimas, krepšelis geltona motoroleris, rogės, sniegas, apgauti paspirtukas vaikams, motoroleris slidinėjimo, suaugusiųjų rogės, medinės rogės, galia paspirtukas vaikams, motoroleris krepšelį mėlyna

Ypatybė:

*1、Du Režimai: Tinka visiems balansas automobiliai, paversti juos į įdomus balansas automobilių traukiamomis rogėmis, kad yra lengva pasiimti sniego.Kai sezonas baigėsi, tiesiog pašalinti slidės ir saugoti juos iki kitų metų.

*2 For Fun: sniego slidinėjimo rinkinys apima jūsų vaiko balansą automobilį į snieguotas mėnesį.Nesvarbu, ar esate žaisti kieme ar slidinėjimo šlaituose, ji tampa puikus žiemos žaislas.

*3、Patvarus sniego motociklas: rogės yra injekcijos litų iš PE plastiko liejimo formos, todėl yra ilgaamžės ir atsparios žemai temperatūrai iki minus 20 laipsnių.

*4、Aukštos kokybės Medžiagos: vaikai turi bandymo dalykų.Snieglentes yra pagaminti iš visų oro ir patvaraus plastiko, todėl jūsų mažylis gali bandyti savo geriausių.

*5、Geriausia Dovana: sniego slidinėjimo motoroleris yra geriausia dovana jūsų vaikui mėgautis save.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sniego Slidinėjimo Rogės

Medžiaga: PE plastiko

Dydis: apie 38x11x9cm (ilgis x plotis x aukštis)/14.96*4.33*3.54 į

Naudojimas: sporto sniegas

Pakavimo Sąrašas:

Viena Pora Sniego Slidinėjimo Rogės

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Panašūs produktai