Šiaurės Šifono Vimpelas Kutas Keturių Durų Kūdikių tinkleliai nuo vabzdžių Stovėti Dome Lova Mantijos Vaikų Palapinė mergina kambario dekoro tinkleliai nuo vabzdžių

Nauja prekė

€21.60

€35.41

-40%

Žymos:

lova, kubas kupolas palapinė, telšių, lynai, tinkleliai nuo vabzdžių, uodai palapinė, net palapinę, 4k pluošto hdmi, lovos, dviaukštės vaikas, lova tinkleliai nuo vabzdžių, lova vaikui palapinė

RM45305239189566553 labai romantiškas, šiltas ir kvėpuojantis patalpų palapinė vaikams pagaliau pradėta įgyvendinti.

Viršuje yra suprojektuoti su trikampio kutas žvaigždžių,

Kiekvieno trikampio yra siuvami pagal darbuotojų rankomis.

Plieninis žiedas, kurio skersmuo 50 cm, o ilgis 240cm,

Audinys yra pagamintas iš specialaus individualų šifono, kuri gali pasiekti subtiliai jaučia ir atsižvelgiant į bendrą poveikio!

Kalbant apie spalvas, aš kartu su ankstesnių pardavimo kitų rūšių palapinės rinkoje, ir galiausiai nustatyti jas kaip balta, mėlyna ir rožinė.

Susitikti apdaila poreikius kiekviena mama vaikams,

Tuo pačiu metu, šio produkto turi taip pat išlaikė ES CE tarptautinės sertifikavimo ir ROHS aplinkos apsaugos sertifikavimo susitikti apsaugos kiekvieną motinos meilę vaikams.

Šis produktas gali būti naudojamas apdailos ir spalvinimas iš vaikų lovos, vaikų dollhouses su lubų patalpų kampuose,

Tinka vaikams iki 8 metų amžiaus, apgyvendinimo 2-3 kūdikiai.

Šis produktas taip pat turi keturių durų konstrukcija, kuri yra viena iš labiausiai populiarus ir madingas stilius motinų Europos ir Amerikos šalių.

Mūsų dizaineriai taip pat studijavo ilgą laiką atvykti į praktiką, ir jis yra šiuo metu pirmojo vidaus parduoti!

Pastaba:

1.Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

2.Normalu, kad silikono produktų, gali turėti tam tikrą kvapą, nes vulcanizer (savotiškas, katalizatorius, kuris vaidina svarbų vaidmenį liejimo procesas), pridedamas prie žaliavų, kad gatavi produktai, lankstesnis.Apskritai, dauguma vulcanizer bus nepastovi po formavimo, ir likutis bus dingo per kelias dienas. (Į vulcanizer bus padaryti jokios žalos žmonių sveikatai)

Mažas patarimas norėdami pašalinti kvapas: laikykite produktą sūraus apie pusvalandį, nuplaukite ir nusausinkite, kvapas išnyks tada.

Pls pastaba:

1.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

2.Mes atsiųsime elementus per 1-4 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

3. Jei yo u nori pasirinkti express shipping tai, Pls susisiekti su mumis pakeisti, laivybos mokestis. (Pvz., EMS, DHL, " fedex, TNT, SF)

Grįžti&Grąžinti

1.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

2. Daiktus pirkėjas gavo ne, kaip aprašyta, grįžta priimti, arba pasilikti prekę ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.

Apie Atsiliepimą

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, taip pat 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Kai jūs parodykite mums screenshot atsiliepimus, mes jums siūlome papildoma nuolaida 5% kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad paymen.

RM45305239189566555

Taikoma Žmonių Universalus
Modelio Numeris YZ249
Amžiaus Grupė Vaikai
Formos diskiniai
Medžiaga 100% Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Keturių durų
Funkcija Sulankstyti
Stilius Pakabinti Dome Tinkleliai Nuo Vabzdžių
Naudoti Kelionės

Panašūs produktai