Kalėdų Senelis Kalėdų Kilimų Lauko Kilimas Kalėdinė Dekoracija Namuose Kalėdos Papuošalai Kalėdų Kalėdų Dovana

Nauja prekė

€6.12

€10.03

-39%

Žymos:

įrašo skalbykla, miegamajame kiliminė danga, apelsinas šaukštas, sodo plytelės, aukštos kokybės raktų žiedas, kilimas, lėlių lėlės lentelė, vonios kambarys jar, ūkio kilimėlis, nereguliarus kilimas

Kalėdų Senelis Kalėdų Kilimų Lauko Kilimas Kalėdinė Dekoracija Namuose Kalėdos Papuošalai Kalėdų Kalėdų Dovana Naujųjų Metų Prekės Specifikacija:

Ypatybė:

1.Anti-Slip Mat.Ne slydimo gumos słomianka namų viduje išorės įėjimo duris, gumos atgal maksimalų sukibimą, siekiant išvengti slydimo, o jūs vaikščioti.

2.Lengva Valyti ir Dėmėms Atsparus.Non-slip Plotas Kilimas Trinkelėmis Kilimų Słomianka,Tai yra Puikiai tinka Jūsų svetainė/Miegamasis/Virtuvė/Įėjimas/Vonios kambario ir kt.

3.Sukurta su stilingas spalvų ir energingas spausdinimo modelis, sveiki durų kilimėlis tikrai bus komplimentas bet dekoro.Padovanokite jūsų draugams ir šeimos su šiuo asmeninį dekoratyvinis festiva .

4.Purvo trapper prieangis słomianka yra didelis, kad būtų galines duris kilimas, vidaus durų sveiki motina ir virtuvės kilimų, grindų kilimėlis, garažo kilimas.Taip pat galite įdėti jį į miegamąjį, skalbykla, kambarį, biuro ir bet kur, kur yra didelis eismas iš išorės.

Dydis:

40*60cm

Svoris:

105g

Medžiaga:

Flanelė suede + Non-Slip Dugno Plastikas

Pastaba:

Dėl vadovo priemonė, prašome leisti 1-3cm nuokrypis

Tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl stebi ir ligth poveikis

Komplektą Sudaro:

1x Kilimas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Technics Kita
Funkcija Anti-Slydimo
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas anti-skidmat
Naudoti durys
Modelio Numeris kilimėlis
Dizainas Kita
Modelio Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai